Donderdag 28 juni treedt Simon van Genderen op in Diggers. Wat kunnen we verwachten?

Simon van Genderen is de 18-jarige singer-songwriter uit Etten-Leur. Sinds de zomer van 2013 begon hij met het schrijven van eigen muziek. Vier jaar later besloot hij zijn muziek te delen met de wereld en ging optreden op verschillende open podia. Ondertussen heeft hij op de planken mogen staan bij poppodia als De Spot, De Flux, De Vorstin en Tivoli Vredenburg. Simon: ‘Mijn muziek wordt door luisteraars beschreven als een mix van emo, indie en rock’. Mij moet de muziek denken aan de muziek van de indierockband The War On Drugs. Artiesten die Simon inspireren zijn bands als Snow Patrol, American Football en The Boxer Rebellion. Simon treedt niet alleen solo op, maar ook met een band. Zij noemen zichzelf Grey Storm. Donderdag zal Simon echter een solo-optreden verzorgen, wel met eigen muziek!